Categorie-pannen

Pannen

Merken:
BK
Bergerac
Demeyere
Habonne
Le Creuset

Tips als u een pan gaat kopen

U bent toe aan een nieuwe pannenset of aan een nieuwe pan, maar welke pan is geschikt voor uw keuken?  Waarvoor wilt u de pan gebruiken en welke warmtebron gebruikt u? Er zijn veel verschillende soorten pannen en voor elk gerecht is er wel een speciale pan te krijgen. Koekenpannen voor bereiding op hoog vuur. Braadpannen voor stoven van gerechten. Wokpannen, fonduestellen en soeppannen. Elke pan heeft zijn eigen kwaliteiten en is meer of minder geschikt voor de warmtebron in uw keuken.

Specialist in pannen

Als specialist in koken biedt De Nijs een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige pannen. Alles wat u nodig heeft om de mooiste gerechten op tafel te zetten. Of u nu mediterraans wilt koken of Oosterse maaltijden wilt bereiden, met onze kwaliteitspannen wordt koken altijd een plezier. Behalve een ruime keuze in soorten pannen vindt u bij De Nijs ook de meeste pannenmerken.

Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld Le Creuset gietijzeren pannen. U zult geen betere pannen en sauteuses vinden om uw vlees naar wens aan te braden dan deze traditionele pannen met hun houten steel. Pannen gemaakt van gietijzer kunnen hoge temperaturen verdragen (190 graden). De pannen verdelen de warmte en houden deze warmte lang vast.

Verder in ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de BK soeppan, geschikt voor alle warmtebronnen. Of de Bergerac gietijzeren braadpan. Deze kookpot uit gietijzer wordt voornamelijk gebruikt voor gerechten die langzaam gaar moeten worden.

Met of zonder anti-aanbaklaag

Het woord anti-aanbak zegt het eigenlijk al, niet aanbakken. De speciale anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de gerechten niet blijven plakken in de pan. Het beste is ook om een pan met anti-aanbaklaag alleen met warm water af te spoelen.  Wanneer u de anti-aanbaklaag optimaal onderhoudt, zult u langer plezier hebben van de pan.

Het juiste advies

De juiste pan voor u? Wij helpen u graag bij uw keuze. Kom langs voor gedegen en betrouwbaar advies in een van onze winkels. U vindt bij ons de beste merken tegen de scherpste prijzen.

MENU